Dienstverlening

AutomotiveSupport4U is gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening op het gebied van de automotive aftersales. Daar waar u als ondernemer onderbezet bent geraakt, kan ik uw serviceafdelingen op vriendelijke en geduldige wijze met enthousiasme, kennis en ervaring tijdelijke ondersteuning aanbieden. Mijn ervaring heb ik opgedaan voor verschillende merken zoals Subaru, Jaguar, Land Rover en Renault waarbij ik de smeerolie ben tussen collega professionals, de interne en externe klanten.

Inmiddels heb ik als interim manager voor verschillende opdrachtgevers gewerkt en heb ik me bezig mogen houden met het uitwerken en verbeteren van processen voor de gehele serviceafdeling. Daarnaast heb ik de nodige ervaring opgedaan die nodig is voor de onboarding van professionals. Bent u op zoek naar een auditeur en wilt u een nul meting van uw vestiging(en) ten behoeve van bijvoorbeeld een NEN certificering? AutomotiveSupport4U kan u helpen.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te coachen, te stimuleren en te motiveren. Ik kijk dan ook graag operationeel mee op afdelingen die niet optimaal presteren en probeer met een open blik het management te adviseren en mijn visie en idee├źn mee te geven.