Ik ben Jeroen Smit. Een 47-jarige enthousiaste Woerdenaar die inmiddels al zo’n 34 jaar meedraait in de wereld der automotive. Hieronder leest u dan ook een korte impressie van mijn carrièreverloop en ambities.

Na mijn opleiding Motorvoertuigentechniek aan de MTS in Utrecht ben ik als 
1e Automonteur gaan werken bij een universele autogarage in Linschoten waar het 4X4 virus al spoedig door de koffie werd gespoeld.

Na vele leerzame en creatieve jaren als monteur in de werkplaats ontstond steeds meer de ambitie om de planning, facturatie en kwaliteit van het autobedrijf naar een hoger niveau te tillen. Vooral het contact met de cliënt en de kunst om de klanttevredenheid te waarborgen en waar mogelijk verder uit te bouwen bevielen mij erg goed.

Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om het vertrouwde dorpse te verlaten en bij Jaguar – Land Rover Amsterdam in de grote stad de aftersales van 4X4 en premium merk Land Rover voor mijn rekening te gaan nemen. Nu zijn we inmiddels jaren verder, waarbij functies als Assistent-bedrijfsleider bij Profile tyrecentre en Aftersales manager bij Subaru Aalsmeer, mij in 2017 weer terug heeft gebracht bij Jaguar – Land Rover Amsterdam, een schat aan ervaring rijker.

Voor Jaguar en Land Rover werkte ik met veel plezier in het hart van een drukke en vaak hectische werkplaatsreceptie aan de Amsterdamse zuidas. In de huidige snelle wereld waarin techniek, producten en mogelijkheden door technologie in een hoog tempo veranderen, was het iedere dag weer voor de uitdaging om onze veeleisende cliënten zo goed mogelijk te bedienen. 

Per januari 2022 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in de automotive branche. De automotive branche is vanwege zijn veelzijdigheid een prachtige branche om in te werken. Ik vind het belangrijk om met plezier aan het werk te zijn. De variatie aan opdrachten en opdrachtgevers genereren een prachtige leercurve en zijn voor mij dan ook een aanstekelijke bron van energie. Ik ben er van overtuigd dat ik dit plezier en deze energie uitstraal tijdens het vervullen van mijn opdrachten. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik met al deze opgedane kennis en ervaring ook uw team, afdeling of organisatie verder kan helpen.

Per april 2023 heb ik ook mijn C-rijbewijs en code95 behaald. Wat mij betreft een waardevolle en leuke aanvulling in mijn dienstverlening. En stiekem een beetje een jongensdroom om het rijbewijs te mogen behalen.

Jeroen Smit